Blog: Leerzame Cursus voor Vader en Zoon: Optimaliseer je Dieptemeter- Fishfinder

10 juni 2023 Bart van den Boom

Leerzame Sonar Cursus voor Vader en Zoon: Ontdek de Geheimen van Dieptemeters en Fishfinders

Vandaag deel ik een bijzondere ervaring van een sonar cursus die ik gaf aan een vader en zoon. Ze wilden meer leren over hun sonarapparatuur en besloten een dag op het water door te brengen om alles te leren over hun dieptemeter en fishfinder.

Cursus Sonar: Optimaliseer Je Viservaring

Mijn cursus sonar is ontworpen om vissers en bootliefhebbers te helpen het meeste uit hun apparatuur te halen. Vader en zoon hadden hun boot uitgerust met de nieuwste technologie om hun viservaring te verbeteren:

  • Humminbird Helix 12 CHIRP MEGA SI+ 4GN
  • Humminbird Helix 9 CHIRP MEGA 3GN
  • Minnkota Terrova i-Pilot Link 80 LB 

Deze apparaten waren allemaal verbonden via de AS ETH 5PXG - 5-Port Ethernet Switch, wat zorgde voor een naadloze integratie van het One Boat Network. Dit netwerk maakt het mogelijk om alle gegevens en instellingen te delen tussen de verschillende apparaten aan boord.

Dieptemeter en Fishfinder: Het Water Nauwkeurig in Kaart Brengen

Tijdens de cursus leerden vader en zoon hoe ze hun dieptemeter en fishfinder optimaal konden gebruiken. We maakten gebruik van de Auto-Chart zeroline-kaart en de Navionics Platinum+ kaart om gedetailleerde kaarten van het water te maken. Deze kaarten zijn essentieel voor het vinden van de beste visplekken en het veilig navigeren door onbekende wateren.

Het One Boat Network: Een Compleet Viservaring Systeem

Het One Boat Network verbindt alle onderdelen van hun boot in één geïntegreerd systeem. Door de Humminbird eenheden en de Minnkota motor te koppelen, konden ze real-time gegevens delen en analyseren. Dit gaf hen een ongekend inzicht in de onderwaterwereld en verbeterde hun viservaring aanzienlijk.

Een Leerzame Cursus met Prachtig Weer

Het weer was perfect, wat bijdroeg aan de algehele positieve ervaring van de dag. De combinatie van geavanceerde technologie, praktijkgerichte uitleg en het enthousiaste gezelschap zorgde ervoor dat iedereen veel leerde en genoot van de tijd op het water. Vader en zoon waren erg tevreden met de opgedane kennis en vaardigheden.

Een cursus sonar biedt talloze voordelen voor zowel beginners als ervaren vissers. Tijdens mijn cursus leer je zowel de basisprincipes als geavanceerde technieken om je visvaardigheden te verbeteren. Met de juiste kennis haal je het maximale uit je dieptemeter en fishfinder, waardoor je altijd goed voorbereid bent op je volgende avontuur op het water.

Geïnteresseerd in een cursus op maat!

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een cursus sonar? Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je jouw sonar- en navigatieapparatuur optimaal kunt benutten. Meld je aan en til je viservaring naar een hoger niveau en mis deze kans niet!

Sponsoren en Partners