Blog: Sonar Cursus: Humminbird Mega Live-360 en Minnkota Raptor

12 oktober 2022 Bart van den Boom

Sonar Cursus op Dock 750 Boot: Humminbird Mega Live en Mega 360 Technologie

Vandaag had ik de eer om uitgenodigd te worden door Witsen Marine uit Alkmaar om een gespecialiseerde sonar cursus te geven aan hun klant. Deze training vond plaats op een indrukwekkende Dock 750 boot, aangedreven door een krachtige 250 pk V6 Yamaha motor. Het was een dag vol leerzame momenten en gezellige interacties met de deelnemers.

De Perfecte Setup voor Sonar Cursus

De klant arriveerde bij de trailerhelling met een indrukwekkende 3-as trailer. Aan boord van de Dock 750 bevond zich een uitgebreide set van het Humminbird One Boat Network, inclusief:

  • Humminbird Helix 12 Mega SI+ G4N
  • Humminbird Helix 12 Mega DI+ G4N
  • Minnkota Raptor (2x)
  • Minnkota Ulterra
  • Mega Live en 360 Transducer

Deze geavanceerde apparatuur bood de perfecte basis voor een diepgaande sonar cursus. Met twee klanten en twee medewerkers van Witsen Marine aan boord, was het een leerzame en gezellige dag op het water.

Mega Live en Mega 360: De Toekomst van Vistechnologie

Tijdens de cursus lag de nadruk op de innovatieve Mega Live en Mega 360 technologie van Humminbird. Deze systemen bieden een ongekend gedetailleerd beeld van de onderwaterwereld en maken het mogelijk om vissen en structuren in real-time te observeren. Het gebruik van de Mega 360 transducer zorgde voor een volledig 360 graden beeld rondom de boot, wat essentieel is voor het identificeren van de beste visplekken.

Minnkota Raptor: Krachtige Ankersystemen

Een ander hoogtepunt van de cursus was de demonstratie van de Minnkota Raptor ankersystemen. Deze krachtige ankers zorgen voor een stabiele en veilige positie van de boot, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. De klanten leerden hoe ze de Raptor efficiënt konden inzetten om hun boot nauwkeurig op de gewenste plek te houden tijdens het vissen.

Gezellige en Leerzame Dag op het Water

Het weer was perfect, wat bijdroeg aan de algehele positieve ervaring van de dag. De combinatie van geavanceerde technologie, praktijkgerichte uitleg en het enthousiaste gezelschap zorgde ervoor dat iedereen veel leerde en genoot van de tijd op het water. De twee klanten en de medewerkers van Witsen Marine waren erg tevreden met de opgedane kennis en vaardigheden.

Waarom Een Sonar Cursus Volgen?

De sonar cursus biedt talloze voordelen, ongeacht je ervaring op het water. Door deel te nemen aan mijn cursus leer je niet alleen de basisprincipes, maar ook geavanceerde technieken om je visvaardigheden te verbeteren. Met de juiste kennis over systemen zoals Mega Live, Mega 360 en Minnkota Raptor, ben je altijd voorbereid op je volgende visavontuur.

Meld Je Aan voor mijn Cursussen!

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een sonar cursus? Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je jouw sonar- en navigatieapparatuur optimaal kunt benutten en til je viservaring naar een hoger niveau. Mis deze kans niet en meld je nu aan!

Sponsoren en Partners